Αγαπητοί μας επισκέπτες, φίλοι και συνεργάτες,

Ολόκληρη η υφήλιος ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι η αβεβαιότητα, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην καθημερινότητα μας, κάνει τη ζωή πολλών από εμάς δύσκολη. Χρειάζεται υπομονή και πιστή τήρηση των κανόνων και των συστάσεων των ειδικών Υγείας.

Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν στις χώρες εκείνες που δοκιμάζονται περισσότερο, σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή και προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας, αλλά φυσικά και στους χιλιάδες επισκέπτες, φίλους και συνεργάτες μας που έχουν μείνει μαζί μας στο παρελθόν: Σας ευχόμαστε ειλικρινά εσείς και οι οικογένειες σας να είστε υγιείς. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα όλοι μας θα βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία, υγιείς, αλλά και περισσότερο δυνατοί.

Παρακάτω θα βρείτε το πλαίσιο των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας  για να προστατευτείτε εσείς και η οικογένεια σας έτσι ώστε να μείνετε ασφαλείς:

  • Συνεχής ενημέρωση και πιστή εφαρμογή των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας
  • Συστηματική καθημερινή απολύμανση σε σημεία επαφής και συχνής χρήσης όπως κουμπιά ασανσέρ,  χερούλια κοινόχρηστων πορτών, WCs κλπ.
  • Χρήση απολυμαντικών χεριών.
  • Αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης του χώρου διαμονής/εργασίας σας.
  • Χρήση  μασκών και γαντιών όπου κρίνεται απαραίτητο βάση των οδηγιών του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή προτίμηση σας .
Να προσέχετε και να είστε ασφαλείς.

 

    Η Ομάδα του
AlphaDesigners

We're more than a web studio
Στόχος μας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου.

Follow Us:
Πληροφορίες

Διεύθυνση
Χατζηαργύρου 4, 63 080
Ν.Καλλικράτεια, Χαλκιδική

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6942 492 178, 2399 020 449

e-mail
sales@alphadesigners.gr

 2021 Designed & Developed by ALPHA|DESIGNERS