Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς και τον τρόπο λειτουργίας μας

Είμαστε μια αξιόπιστη και συνεχόμενα ενημερωμένη εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Στόχος μας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου. Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη ως ομάδα. Αυτό μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρουμε την καλύτερη λύση. Παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Καταγραφή Αναγκών

Καταγράφουμε αναλυτικά τις ανάγκες του κάθε πελάτη, της κάθε επιχείρησης και αυτό μας βοηθάει να σχεδιάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την κάθε ιστοσελίδα. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατη παρουσία στο διαδίκτυο.

Υπογραφή Σύμβασης

Ολοκληρώνοντας το πρώτο βήμα και συγκεντρώνοντας σημαντικές πληροφορίες αλλά και το τελικό αποτέλεσμα που προσδοκούμε συμφωνούμε από κοινού και οριστικοποιούμε την σύμβαση συνεργασίας.

Έναρξη Υλοποίησης

Με βάση την υπογεγραμένη μεταξύ μας σύμβαση κηρύσσουμε την έναρξη της περιόδου υλοποίησης με όλα τα ενδιάμεσα στάδια που απαιτούνται. 

Τεχνική Υποστήριξη

Μετά το πέρας της  εργασίας μας, κηρύσσουμε την περίοδο τεχνικής και υποστήριξης. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε τις καθημερινές ανάγκες, υποστηρίζουμε και βελτιώνουμε την ιστοσελίδα σας δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες βέλτιστης παραγωγικότητας.

6
Χρόνια Επιτυχίας
110+
Ολοκληρωμένα Έργα
150+
Τακτικοί Πελάτες
210+
Θετικές Κριτικές

Let's start

We create the best sites in the world

We're more than a web studio
Στόχος μας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου.

Follow Us:
Πληροφορίες

Διεύθυνση
Χατζηαργύρου 4, 63 080
Ν.Καλλικράτεια, Χαλκιδική

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6942 492 178, 2399 020 449

e-mail
sales@alphadesigners.gr

 2021 Designed & Developed by ALPHA|DESIGNERS